25/03

Zeg het in kleur

Kleurenexplosie op zwarte achtergrond

 

Het logo van Klare Taal heeft heel keurige kleuren. Een prachtig logo. Ik houd ervan. En die keurige kleuren stralen professionaliteit uit.

Toen Klare Taal nog ‘wij’ was in plaats van ‘ik’, hadden wij allemaal één of meer specialiteiten achter onze naam staan. Een lijstje van specialiteiten straalt ook professionaliteit uit.

Maar ik voel me snel bekneld. Ik wil niet in een keurig maatpak. Geef mij maar een knalrood shirt of een bonte kaftan. En ik heb maar één specialiteit: klare taal. Geen onderwerp is me te dol, geen doelgroep te ver van mijn bed.

Dus heb ik mijn website feestelijk opgetuigd. Je vindt de nieuwtjes in het rood, de blogs in het blauw, mijn taaltips in het paars en de verhaaltjes (als lekker tussendoortje) in het knalroze. En mijn specialiteiten? Veel.

Mijn Klare Taal is kleurig, vrij, open én 100 % professioneel.


Categorie: